top of page

VÅRT ERBJUDANDE

Grym utrustning till oslagbara priser!

5f11a45d-03fe-46cb-8c58-0a98e51f547a.jpg
field of pannels
Pixii_Powerbase.jpeg

Totalentreprenad

Solcells projekt

SOLPANELER

Installation

Energilager & Balanstjänster

Effekttops kapning, 50Hz

TOTALENTREPRENAD 

Förnybar energi

DALL·E 2023-11-09 00.56.27 - A solar farm with fewer photovoltaic panels, prominently feat

Totalentreprenad

Välj Helios El & Solkraft AB för en fullständig solcellsinstallation där kvalitet och säkerhet går hand i hand. Vårt omfattande egenkontrollsystem täcker allt från inköp till slutbesiktning, med strikta kontroller på varje nivå. Allt från arbetskontroller till riskanalyser hanteras i ett enhetligt system, vilket säkerställer en smidig och transparent process.
 

Med personal certifierad i BAS U & BAS P och specialutbildad för höghöjdsarbete, levererar vi inte bara teknisk expertis utan också en oförliknelig säkerhetsstandard. Vi erbjuder en helhetslösning som inte bara möter dina energibehov, utan också din önskan om ett bekymmersfritt projekt.
 

Gör ditt nästa steg mot hållbar energi med Helios El & Solkraft AB – där framtidens energi blir
till verklighet idag.

SOLPANELER & INSTALLATION

Helios El & solkraft ab säljer och installerar Solpaneler av högsta kvalitet i en rad olika storlekar, sorter och märken, allt av absolut högsta kvalitet. Inget jobb är för litet vi utför alla storlekar av totalentreprenader.

Energilager & Balanstjänster

Bli en del av energirevolutionen och välj den roll som passar dig bäst! Köp energilager och hyr plats hos oss, du får tillgång till toppmodern energilagring och plats i våra Virtuella kraftverk, komplett med balanstjänster - en helhetslösning.

field of pannels

Vill du satsa på batterilagring men har inte tillgång till en plats med större elkapacitet? Oroa dig inte, med våra virtuella kraftverk kan du enkelt investera (minimum 50 kW) utan krav på egen lokal.

Kontakta oss

Partners

Skärmavbild 2023-11-09 kl. 02.21.15.png
50Hz.Io.png

Finansiering

36 månaders räntefritt

SOLPANELER

Garanterad nöjdhet

Balanstjänster

Köp, hyr plats, hyr ut

bottom of page