top of page

Helios El & Solkraft AB

Från vår grund som Solar Electroides 2002  har vi inte bara vuxit i expertis och kunskap, vi har växt, både i storlek och rykte, med en häpnadsväckande fart. Vi är stolta att marknadsledande när det gäller kundservice och kundtillfredsställelse, och vi strävar efter att ge den allra bästa servicen till alla som vi jobbar med. Idag, under namnet Helios El & Solkraft AB, fortsätter vi att definiera branschens guldstandard. Vårt utbud sträcker sig bortom expertkunskaper inom solenergilösningar till att inkludera förstklassiga elinstallationer för alla typer av fastighetsprojekt. Vår fördel? En kombination av omfattande erfarenhet och ett engagerat, välutbildat team med ett starkt åtagande för miljö och samhällsansvar.Bli en del av morgondagens energilösningar.

Välkommen till Helios El & Solkraft AB! 

Solar Operations

Väldigt positivt möte med konstruktiva dialoger och beslut som ger projektet rätt förutsättningar att lyckas. Tack för engagerat deltagande – ser fram emot nästa projekt.

Peter Hedengren

PH:s ställning & alltjänst AB

Kommunikationen var öppen och ärlig, vilket skapade en förtroendefull atmosfär. Projektets genomförande  med överenskomna åtgärderna och uppföljning resulterade i en effektiv och säker anläggning som vi är stolta över. Tack för ett fantastiskt utfört arbete.

Mats Lundbladh
Tellusgruppen AB

Vi på BRF Jubilaren vill framföra vårt stora tack till teamet för ett exceptionellt arbete med installationen av våra solceller.  Att arbeta med Helios har varit ett rent nöje, och vi rekommenderar varmt deras tjänster till andra bostadsrättsföreningar som söker expertis inom solenergilösningar.

Aron Håkansson
Ordförande BRF Jubilaren 

bottom of page