Har du frågor om solceller? Kontakta oss!

Boka kostnadsfritt besök

För en hållbar framtid. 

Vi levererar smarta ekonomiska helhetslösningar med solpaneler från världsledande tillverkare av högsta kvalité.
Samtliga solpaneler (LG, Jinko, SolarEdge, IBC) är kvalitetskontrollerade i fabrik och är byggda för att producerar el i 30 + år och med garantitider på upp till 25 år som garanterar er många glada soltimmar framöver.

Enkel Process

Vi utför kostnadsfria hembesök där vi tillsammans med er gör en grundlig mätning, dimensionering samt lastberäkningar för er kommande solcellsanläggning.
Efter projekteringen skapar vi den offert och ritning som sedan ligger till grund för ert köpbeslut. Efter mottagen order påbörjar vi planeringen för solcellsinstallationen på er fastighet och assisterar i pappersarbete och anmälningar inför installationen till berörda parter såsom eventuella bygglov, elcertifikat och investeringsstöd.

Efter leverans av anläggningen kommer certifierade montörer och elektriker till er fastighet. Alla våra medarbetare uppfyller våra högt ställda krav på kunskap, säkerhetsmedvetenhet och hantverksskicklighet. Varje installation dokumenteras vid genomförandet och genomförs under säkra förhållanden.

Montering och installation.

Helios har en lång erfarenhet av installationer i fastigheter och har erfarenhet från tusentals olika typer av installationer. Vi projekterar, planerar utför alla former av EL- installationsjobb i både i nya och befintliga fastighetsprojekt. Vår styrka ligger i vår breda erfarenhet och välutbildade personal.

El för bilen

Laddbox för elbilen är en perfekt kombination med solceller. Vi erbjuder vid offert av solceller även er möjligheten att installera laddbox till er elbil. Med hjälp av solceller tjänar ni pengar genom att ni minskar er förbrukning av köpt el och dels genom att sälja tillbaka överskottet. Med laddbox till bilen minskar överskottet av er produktion och mer besparing för er och miljön.

EL-Tjänster

Helios utför även vanliga EL-tjänster, så som elinstallationer, tele, data och fiber, larm- och säkerhetssystem, passagesystem, styr och övervakning samt energioptimering.

Få ett kostnadsfritt hembesök idag

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

  FÖRNAMN *

  EFTERNAMN*

  E-POST *

  TELEFONNUMMER

  Adress

  SolcellerEl-installationLaddbox

  MEDDELANDE